Maneesilla tutussa treeniryhmässä, kouluttajana Sami. Sää melko vaihteleva, välillä satoi kaatamalla ja välillä paistoi.

Sire meni tänään melko kivasti. Rata koostui kolmesta hypystä, jotka olivat suoraan peräkkäin, neljäs hyppy melkein kolmosen tasossa, vähän pidemmällä, tarkoituksena suorittaa takaa kiertona ja siitä A-esteelle, joka lähes kohtisuoraa neloshypyn edessä. A-esteeltä hyppy joka myös lähes kohtisuoraan A-esteestä, hypyn vieressä toinen hyppy, joka suoritettiin myös takaa kiertona. Tämän jälkeen rangas, joka puoliympyrässä edelliseen hyppyyn verrattuna, putki loivasti mutkalla, kepit, hypy ja takakierto hyppy, A-este ja hyppy. Kolmen hypyn suoralla, jotka olivat alussa ei ollut muuta ongelmaa, kun keskimmäinen rima meinasi pudota jatkuvasti, koska oma liikkeeni pudotti sen. Takaakierto meni hyvin, mutta A-esteen ylösmeno kontakti oli melko surkea, nippa nappa. Alasmeno loistava. Seuraavat kaksi hyppyä hyvin, mutta renkaalla taas ongelmia, Sire aivan väkisin puhalsi ohi ulkoreunasta. Kun hoksasin ottaa Sipun haltuun hetkeksi ennen rengasta, alkoi sekin sujumaan. Putki ok, mutta kepit väärältä puolelta katastrofi! Kun Sirellä on niin törkee kiire, vaikka se reppana ei osaa mennä keppejä! Piti ottaa tutulta ja turvalliselta puolelta, että alkoi sujumaan. Keppien jälkeen kaksi hyppyä ok, A-este ok jos ylösmenoa ei lasketa, ja viimeinen hyppy. Kivasti Sire taas pysyi käsissä, kun vauhti kiihtyy, kiihdyn myös mä, valitettavasti! A-estettä pitää alkaa treenaan taas erikseen, että muistaa kuinka ne ylösmenokontaktit oikein otettiin.

Voltti taas meni tänään hitaasti, en käsitä miksi?! Varsinkin kun suoran jälkeen tulee takaakierrätystä, vauhti hidastuu todella paljon, vaikka kuinka yritän tsempata Volttia. Muuten rata meni melko virheettömästi, ei suurempia ongelmia Voltin menossa, omassa ohjauksessa kyllä parantamisen varaa. Toisaalta voisin mennä Siren kanssa aina ekaksi, että Voltti sais "hetsata" autossa itseensä sillä välin, koska sen taidon se osaa. Tänäänkin huusi kuin päätä olis leikattu, kun Sire oli radalla. Rengas meni tänään loistavasti, molemmilla kerroilla kun se mentiin. Menin radan toisen kerran nami kädessä ja Voltti meni kyllä sen nopeampaa, mutta meinaa törmäillä esteitä päin, kun tuijottaa vaan mun kättä, missä on nami. Jotain mun täytyy kyllä keksiä, tai sitten musta vaan tuntuu Siren menon jälkeen, että Voltti on etana. Silti ihana pikkumies!