Aluksi menin Löytylle ottamaan noudot, mukana Tanja ja Tiia. Sieltä suunnistimme maastoon Sipuraan, jossa mukana treeneissä Pia, Tiia, Tanja, Tuuli ja Päivi. Sää oli lämmin ja puolipilvinen.

Tottistelussa otin Nucan kanssa vain noudot. Ensin hyppynouto ja heti ekalla kerralla hyppäsi, nouti, mutta kiersi hypyn takaisin päin. Harjoiteltiin pelkkää hyppyä eestaas, mä koiran mukana juoksemassa sivussa. Uusi yritys, hyppy, nouto ja hyppy takaisin. Muutama toisto vielä. Hyvin Nuu hyppää mennen tullen, ei koske hyppyyn, mutta tänään lähti todella laiskasti liikkeelle. Jouduin jopa antamaan muutaman ylimääräisen hyppykäskyn, että lähti, tällainen agilitykoira...  Sitten A:lle ja ekalla kerralla sama juttu kuin hypyllä, kiersi takaisin tullessa. Taas harjoiteltiin pelkkää A:ta. Uusi yritys, ja toimi kuten hypyllä, mutta edelleen todella laiskasti liikui. Nuca oli sen näköinen, että ei vois vähempää kiinnostaa! Luovutus myös joka kerralla vino, kääntyy vasemmalle. Tarvii alkaa tekemään töitä myös luovutuksen kanssa.

Maasto meni mielestäni loistavasti! Tänään todella hyvät tyhjät, upposi ja syvälle, sai oikein huutamalla huutaa takaisin. Yksi piilo oli myös umppari, eikä siinäkään ongelmia, päinvastoin, musta tuntuu, että Nuu haukkuu paremmin umpparilla. Nuca oli todella täpinöissään. Ilmaisussa kyllä parantamisen varaa, mutta ei sekään tänään huonoa ollut, mutta aina voisi kuitenkin olla parempi. Seuraavaksi enemmän keskityttävä ilmaisuun.

Lopuksi esineruutua. Hyvin taas Nuca irtosi ja tajusi heti juonen, etsi selkeästi leluja eikä vaan ilokseen juossut. Toi kaksi esinettä hyvin, joten se ruutu jätettiin siihen. Aivan loistava tyttö! Tulee elävästi mieleen ajat noin 4 vuotta sitten, kun Nuca ei todellakaan ottanut suuhun mitään, saati sitten olis esineruudussa edes vilkaissut leuja!

Nyt ohjaaja menee nautiskelemaan kanttarellikastikkeesta, tuliaisista hakutreeneistä!