Pitkästä aikaa täällä taas!

Koko kesä on mennyt huonosti treenailujen kannalta, kun olen niin lahjakkaasti sairastellut. Ensin nivelsiteet ja sitten kurkku, mutta nyt taas paikat pelaa ja kohti uusia treenejä ja tavoitteita mennään! Tuo kesäleiri ja Tanja ovat nyt saanet mut aivan sekaisin, meinaan mennä yrittämään hakukoetta!

Nucan kanssa on siis tavoitteena mennä kokeilemaan hakukoetta ja tällä kertaa pk-puolelle! Treenattavaa on kuitenkin esineruutu ja tottiksessa hiomista, varsinkin eteenmeno. Lisäksi toiveissa olisi toko avoon osallistuminen, mutta ensin pitäis opettaa Nuupeli seisomaan kunnolla, kaukokäskyt ja luoksetulon pysäyttäminen. On tässä yhdelle koiralle tavoitteita kerrakseen, varmaan taas haukkaan liian suurta palaa, mutta nyt into on VALTAVA! Lisäksi tietty pitää harjoitella ahkerasti jälkeä ja esineitä jäljellä.

Siren kanssa mulla on toiveena se, että Marko pääsis jälkikokeeseen. Lupailin jo Markolle, että yritän opettaa Sipunalle niitä tottisjuttuja, mitä ei osaa. Saas nähdä, kuinka meidän käy. Marko saa kyllä itse hoitaa jäljenharjoittelun. Tietysti mulla on tavoitteena aloittaa syksyllä kisaura agilityssa, kun vaan sais noi kepit ja renkaan kuntoon. Tarkoitus olis kyllä hommata talouteen kujakepit, joten eiköhän se siitä ala sujumaan!

Voltin kanssa olis tavoitteena suorittaa BH-koe ensi keväänä! Siis todellakin mä meinaan taas aloittaa Votukan kanssa tottistelun! Nyt on siinä hommassa pidetty taukoa aivan liian kauan. Ja agiura myös auki Voltilla. Oltiin hattaran kanssa leireilemässä ja Voltin siskosta tuli jälkiprinsessa! Kyllä me oltiin ylpeitä pikkulikasta! Ehkä Volttikin joskus jäljestää kuten siskonsa. Leirillä tehtiin muutamana päivänä jälkeä ja laitoin jäljelle ensi kertaa keppejä ja hienosti Voltti ne merkkasi ekalla kerralla. Toisena päivänä Voltti toi mulle kepit! Siis loistava pikku-ukko! Treenattiin myös agia. Möllikisassa oltiin muistaakseni 8./18, Volttia kiinnosti selkeästi ympärillä olevat naiset enemmän kuin mamman kanssa radalla juokseminen. Tosin olen tyytyväinen Voltin vauhtiin, joten pienet kauneusvirheet ei meidän menoa haittaa! Muuten Voltin leireily meni loistavasti, kuulin huhua, että on muka niin kovasti mamman perään ; ) Tanjalle kiitos leiriseurasta ja kannustuksesta treenaamiseen!

p.s Hansu, jos satut lukeen tätä, älä ota niin vakavasti näitä juttuja, tää saattaa olla hetken huumaa!