Oltiin Sipunan kanssa Villähteellä epävirallisissa agilitykisoissa tiistaina. Kun olin edellisen koko viikonlopun seissyt agikentän laidalla ja katellut kisoja ja kisannut, mulle tuli sellainen fiilis, että nyt täytyy nopeesti päästä Sipunan kanssa kisaan!

Siis yhdistyksemme, jota edustan ja jossa treenaan järjesti viime viikonloppuna kaks päiväiset kisat ja Nuupelin kanssa olis siellä kisaamassa, sekä lauantaina että sunnuntaina piirinmestaruudesta. No, mestaruutta ei tullut, ei oltu todellakaan edes kolmen joukossa, agiradan tulos taisi olla jotain 22 ja risat, että näin... Rimoja putos, tuli kontaktivirhe ja kielto ja yliaikaa. Mutta hyppäriltä tehtiin kyllä ihan kiva nolla! Nyt on Nuupeli hierontakuurilla, joten ei treenata eikä kisata hetkeen, oli mimmi sen verran jumissa.

Siis se palo nopeen koiran ohjaamiseen tuli sieltä kisoista, ja siksipä lähdettiin Siren kanssa kohti epiksiä. Rata meni todella hyvin, pakka pysyi hyvin kasassa, ei hajoitettu esteitä ja edettiin johdonmukaisesti. Pari kieltoa puomilta, Sire ei osaa mennä puomille suoraan, kun aina ollaan harjoiteltu mutkan kautta. Ei muuta kuin puomitreeniä tiukasti! Ja sillä 10 me tultiin tokiksi, no eipä juuri juhlittu, osallistujia ei varmaankaan ollut montaa, mutta kuitenkin. Otin sitten vielä harkkaradaksi ykkösen radan ja sekin meni hyvin, taas vaan se puomi aiheutti ongelmia ja kaiken kukkuraks Sire vielä päätti hypätä yhden alastulokontaktin! Muuten mukava rata. Nyt alkaa tuntuun siltä, että en enää "pelkää" ohjata Siree, vaikka onkin nopee. Siis mäkin olen vihdoin oppinut jotain. Nyt vaan tiukkaa treeniä, että joskus pääsis virallisiin!