Ja taas mä olen ollut laiska, enkä ole jaksanut kirjoitella tänne!

Normitahtiin on treeneissä käyty, pelastuskoiratreeneissä, agilityssa ja tottiksessa. Agissa olen käynyt Nucan kanssa kisaamassa nyt kolmena viikonloppuna peräkkäin ja hyvin on mennyt. Ainoo vaan että Nuksulla sais tota vauhtia olla enemmän. Nolliakin ollaan tehty, mutta piirinmestiksissä ei sijoituttu, agiradalta törkeesti virheitä, hyppäri läpi nollana. Voltti treenaa edelleen maanantaisin agia, nyt myös Sire on alkanut maanantaitreenit, eli Sipuna käy agitreeneissä 2 x viikossa. Ja tulosta on alkanut näkymään, joten toiveissa olis ekat viralliset kisat elo-syyskuun aikoihin... Voltti kävi ihka ekoissa epävirallisissa kisoissaan huhtikuussa ja tuloksena luokkavoitto! Kyllä Votu meni hyvin, kieltovirhe tuli hypyltä, mutta silti voitettiin, koska aika oli hyvä kiellosta huolimatta. Täytyy kehua, että Hattaran kontaktit ovat aivan loistavat, tästä epävirallisten tuomarikin antoi Voltille kiitosta. Ehkä se Volttikin kisaa syksyllä...

Tottista ollaan treenattu taas tutun poppoon kanssa keskiviikkoisin. Voltilla en paljon ole tehnyt, vain pieniä pätkiä ja noutoa, jota Votu rakastaa. Varmaankin siksi, kun saa aina niin loistavat kehut noutamisesta, kun kotonakin kanniskelee sukkia ym. Nucan kanssa olis tavoite mennä kisamaan nyt avoimeen tässä syksyllä. Ollaan jo alettu opettelemaan kaukokäskyjä ja muita avoimen temppuja. Sire kävi vappuna epävirallisessa tokokisassa alo-luokassa ja menihän se hyvin lukuunottamatta seisomista. Marko on vaan laiska opettamaan Sirelle seisomista. Nyt yritetään seisoa aina ennen ruuan saamista.

Pelastuskoiratreenejä entiseen tahtiin, Nucalla ja Sirellä taidontarkastukset edessä syksyllä. Mulla olis sellainen pieni salainen haave, jos sais Voltin peruskokeeseen. Voltti etsii ja ilmaisee todella hyvin, tottis vaan pitäis saada kuntoon.