Maneesilla. Treeneissä mukana Anne & Luka sekä Mirja & Capu ja Bumba. Lämpötila -1. Kouluttajana Sami.

 

Harjoiteltiin sylikääntöä. Ensin tehtiin ihan ilman esteitä, lähinnä ohjaajan opettelua, kuinka se tehdään. Sylkkäri oikealla kädellä sujui melko hyvin, kun muisti namin pitää koko ajan koiran nenässä kiinni. Vasen puoli oli Voltille huomattavasti vaikeampi, meinasi kääntyä aina sisäkautta ja kun onnistui kääntymään ulkokautta, se tapahtui melko hitaasti. Tätä me sitten harjoiteltiin tovi, kunnes päästiin esteille.

Kaksi hyppyä rinnakkain, välissä koiranmentävä rako. Tarkoituksena mennä hyppy, välistäveto ja toinen hyppy, jossa toteuttaisiin sylkkäriä. Oikealle puolelle tehtäessä meni melko hyvin, vaikka namia ei kädessä ollutkaan, mutta kun tehtiin se vasuriin, ei enää onnistunut ilman namia. Ja kun mä sitten otin namin käteen, ei menosta meinannut tulla mitään, koska Voltti tuijotti vaan sitä namia ja hyppi päin aidan siivekkeitä. Aikamme tätä tahkottua saatin se joten kuten onnistumaan, joten nyt kotiläksyksi sylkkärin harjoittelua!

Tehtiin myös toinen pieni radanpätkä. Kaksi hyppyä suht suoraan, toisen hypyn jälkeen välistäveto ja sylkkäri kolmannelle hypylle, jonka jälkeen kepit ja hyppy lähes ysikympin kulmassa kepeiltä. Tämä rata meni aika kivasti, lukuunottamatta muutamia rimoja, jotka tulivat alas. Nekin mun mokia, koska joko pysähdyin tai olin muuten vaan Voltin tiellä säheltämässä... Kepit Voltilla menee kivasti ja nopeasti, autan kuitenkin vielä kädellä, mutta alkaa jo selkeesti kepeillä rytmittämään! Ihana eläin!

ONNEA NUCA 6 V