Kirpakka pakkasilma, Löytyn kentällä. Mukana treeneissä Tanja & Fedi, Hamppi ja Likka, Marru & Rosso, Tiia ja Luca, Marida ja Pepsi ja Tiina & Lordi.

 

NUCA

Seuraamista, käännöksiä oikeaan ja vasuriin, täyskäännöksiä sekä pysähdyksiä. Mukavasti meni, otti häiriötä selvästi Tanjasta, kun treenasi Fedin kanssa samaan aikaan.

Liikkeestä seisomista, ihan ok, tällä kertaa ei tarjonnut muita asentoja. Muutama liikkestä istuminen, helposti Nuca meinaa mennä maahan, jouduin korjaamaan asentoa. Siis maahanmeno sujuu loistavasti. Henkilöryhmässä Nuca ei meinannut pysyä nahoissaan, meinasi olla pakottava tarve mennä moikkaamaan ryhmässä olevia.

Muutama nouto vieraalla kapulalla, joka sujui hyvin! Ensin otin Nucan eteeni istumaan ja annoin kapulan suuhun, pelkkää pitämistä, mistä palkka. Sitten muutama nouto, muuten sujuu varsin mallikkaasti, mutta luovutus asento vino! Vaikka otan askeleita taaksepäin, edelleen tulee eteen vinoon. Tätä siis täytyy treenata enemmän.

 

SIRE

Marko otti Sirellä seuraamista, joka meni paljon paremmin kuin edellisellä kerralla! Aluksi namilla, että oikea paikka löytyy ja lopuksi pallolla. Taas Markolla sama virhe, seurauttaa liian pitkiä pätkiä ja aina vaan suoraa. Tanjan neuvoista kotiläksyksi käännöksiä oikeaan ja vasuriin, sekä koiralle paljon palkkaa ja kehuja, kun kontakti on hyvä.

Lisäksi istumista ja maahanmenoa taas niin, että Sirppu Markon edessä. Istuminen toimii, mutta maahanmenossa ongelmia; Sirppu ei mene tarpeeksi maahan, kyynärät jää ilmaan, menee kyllä maahan saakka kun annetaan lisäkäskyjä.

 

VOLTTI

Voltilla seuraamista ja seuraamista ja seuraamista, taas haahuili, kun palkka loppui kädestä. Liekö ottaa häiriötä muista ihmisistä, en tiedä. Kaunis perusasento, nyt malttoi istua hiljaa ja ottaa kontaktia, vaikka ei heti namia saanutkaan. Käytiin myös henkilöryhmässä ja sekös oli Votulle vaikeaa, ei menannut millään malttaa olla mun vieressä, ihmiset oli paljon mielenkiintoisempia! Sitä siis täytyy harjoitella, tämä oli meidän eka henkilöryhmä.

Lopuksi Voltti pääsi leikkimään muiden pentujen kanssa ja meno oli hurjaa! Voltista selvästi tulossa "äijä", pörisi Luca veikalle ja elvisteli muillekin isommille koirille. Nyt alkaa se Voltin luonne tulla esille, mistä pentuna näytti jo otteita! Onneksi Voltti kuitenkin lopetti pörinät, kun sille sanoi asiasta. Kivat treenit, kun näki muitakin aussieihmisiä!