Löytyn kentällä, mukavassa pakkassäässä, noin -8 astetta. Treeneissä mukana Tanja & Hamppi & Fedi & Likka, Tiia & Luca, Mira & Tinka ja Jani & Ode

Nuca

Seuraamista aluksi. Pysähdyksiä ja täyskäännöksiä, oikealle ja vasuriin käännöksiä. Kivasti seurasi oikeassa paikassa. Välillä kontakti herpaantui, katseli muiden tekemisiä, kuunteli ihmisten puheita. Sivulle tulossa ongelmia, ei oikein "löydä" paikkaansa. Täytyy aloittaa taas namilla palkkaaminen oikeasta asennosta, ehkäpä vielä ottaa nami molempiin käsiin, kun pyydän sivulle.

Liikkeestä istumista ja maahanmenoa. Liikkeestä istumiseen jäi hyvin, mutta hetken istuttuaan alkoi haistelemaan ympäritöä ja meinasi jo lähteä liikkeelle, onneksi huomasin ajoissa! Toistoa, jo onnistuu paremmin. Maahanmeno ihan ok, en ehkä uskalla vielä täydestä vauhdista jättää maahan, kun on ollut niitä maahanmeno ongelmia.

Henkilöryhmää, joka sujui hyvin, vaikka Markokin seisoi ryhmässä. Lopuksi yksi eteenmeno pallon avustuksella, aluksi lähti hieman epävarmasti irtoamaan, kun ei nähnyt heti  palloa, mutta kun sen huomasi eteenmeno sujui hienosti.

 

Sire

Markolla ja Sirellä yhteinen sävel totaalisesti hukassa. Nyt ollaan menty ojasta allikkoon, kun muistellaan viime syksyä! Sivulletulo tuotti ongelmia, Sire tulee liian eteen ja vinoon. No ei muuta kun useita toistoja, Sirekin alkaa jo hermostua, tuijottaa Markoa ja haukkuu. Lopultakin perusasento alkaa pikku hiljaa löytyä! Runsas palkka joka onnistumisesta.

Myös seuraamisessa ongelmia, Sire seuraa liian edessä ja kontakti ajoittain kateissa. No, Markollakin palkka välillä väärässä kädessä... Kuitenkin useiden toistojen jälkeen alkaa seuraaminen sujua, Marko palkkaa Siren heittämällä pallon taaksepäin, tästä huomattavasti apua. Markon suurin ongelma on se, että ei huomaa palkata koiraa just silloin, kun seuraaminen on tosi hyvää, vaan tekee liian pitkiä pätkiä, jolloin Siren ote alkaa jo herpaantumaan.

Lopuksi vielä maahanmenoa ja istumista. Istuminen sujuu hyvin, mutta maahanmenossa viive, välillä Marko joutui antamaan useita käskyjä, ennenkuin Sirppu meni maahan. No kylläpähän tuli selväksi, mihin osa-alueisiin tulee jatkossa kiinnittää huomiota. Ja Markonkin pitäis Siren kanssa treenata joka viikko ja mieluiten useampana päivänä! Nyt on Markolla ja Sirellä ollut tosi pitkä treenitauko.

 

Voltti

Seuraamista, käännöksiä oikealle ja vasuriin, peruuttamista. Hyvin se Voltti siinä namikädessä pysyy, mutta kun käsi tyhjenee, niin Volttikin jo herpaantuu! Yritin koko ajan täydentää namikättä, mutta kuitenkin se V jo kerkeää muualle katsella. Liikkestä pysähtyminen hyvä, Voltti istuu perusasennossa oikeassa paikassa, mutta jos ei heti namia irtoo, hattara päättää alkaa haukkumaan. Apua, mitä mä teen sen asian suhteen???

Lisäksi maahanmenoa, hieman tahmeaa, mutta menee kuitenkin maahan etupää edellä, ei istumisen kautta. Muutama toisto. Ja sitten mun sormet alkoivat olemaan jo tunnottomina, joten se treeni piti lopettaa siihen.

 

Tästä treenistä opimme, että mitä pidempi tauko, sen huonompaa on meno! No, tästä viisastuneena menemme heti huomenissa Orimattilaan tottistreeneihin!