Treenit Sipurassa ja porukkaa oli paikalla tosi vähän. Lisäksi Sirellä oli mahatauti, voi pientä reppanaa, kun oksensi ja ripuloi!

Nuca teki pelkkää ilmaisua ja kokeiltiin eri tyyleillä. Ensin kaksi maalimiestä lähti piiloille niin, että Nuu näki. Maalimiehet lähtivät etukulmiin. Nupe hetsaantui tosissaan ja haukut ekalla maalimiehellä hyvät, vain pientä pätkimistä. Palkka hyvästä haukusta. Tokalla maalimiehellä taputukset ja myös hyvät haukut, mutta ei niin hyvät kuin ekalla. Kolmas oli umppari ja Nuu pätki taas paljon, kun kääntyili jatkuvasti katsomaan, missä tulen. Tehtiin vielä neljäs ilmaisu niin, että kun haukku pätki, maalimies "hetsasi" koiraa niin, että ilmaisu alkoi paranemaan. En tiedä, mitä pitäis tehdä, kun Nuu on niin tottunut siihen, että sen pää pyörii kun etsii katsellaan mua. Ehkä vois yrittää niin, että kun kääntyy mua etsimään, maalimies liikkuisi vähän eteenpäin, että Nuksulle tulisi hätä maalimiehen karkaamisesta. On se kuitenkin niin ahne, että kyllä sille hätä tulis kun ukko karkais namit taskussa!

Otettiin myös esineruutua ja meni ihan hyvin. Teki ekan piston ja tuli takaisin, lähetin tokalle. Taas tuli takaisin ja meni kassille, missä on esineet ja toi mulle kassista lelun! Ei mikään tyhmä tyttö, pakkohan mun oli palkata, kun lelun toi! Loppupelissä saatiin ruudusta nostettua kaksi esinettä.

Sire pääsi kanssa tekemään esineruutua, vaikka vatsataudista kärsikin, oli kuitenkin pirteä. Toi ruudusta yhden lelun ja pääsi takaisin autoon huilimaan. En olisi Sirellä mitään tehnyt, mutta niin surkeasti valitti autossa, kun muut pääsi tekemään.

Voltti pääsi myös ottamaan ilmaisua kahdella maalimiehellä ja täytyy sanoa, että pikku Volttiksella on parempi ilmaisu kuin Nucalla. Haukku on mahtavan kuulloista ja taukoamatonta. Maalimiehet palkkasivat hyvästä haukusta ja toivat takaisin keskilinjalle.